01

Din vægt

Du bliver vejet af ekspedienten, og din vægt bliver noteret på din venstre hånd. Dette skal jumpmasterne senere bruge af sikkerhedshensyn. Fra nu af vil jumpmasterne guide dig.

02

Ingen løse genstande

Tøm lommerne. I jumpzonen er sikkerhed førsteprioritet. Det er strengt forbudt at ryge eller drikke her, da ild eller knust glas kan beskadige sikkerhedsudstyret, der skal sikre dig og andre.

03

Fastgørelse & ophejsning

Du fastgøres til elastikken i dine leg straps i hver ben samt i dit body harness som er det primære sikkerhedsudstyr, det hænder engang imellem at man glider ud af sine legstraps, det er på ingen måde farligt men kan sevfølgelig opleves ubehageligt, det er derfor at bodyharness er det primære sæt der sikre springer.  har du problemer med dine ben laver vi også spring bare i bodyharness.

 

04

Klar til spring

Springet tages 69 meter over vandet.

De erfarne jumpmastere guider dig før og efter springet, så du kan hoppe uden frygt og nyde turen.

05

Ha' kameraet klar

Du glemmer aldrig et bungyjump. Det er det største adrenalin kick! Medbring et kamera og få en god ven til at tage nogle snapshots eller video af din oplevelse - det tilrådes på det kraftigste.

Du må godt springe med GoPro kamera

06

Sikkerhedsudstyret

Du udstyres med et body harness samt leg straps og bliver derefter såændt på elastikken.

Vores elastikker er af specielt lavet til vores site, de er alle udstyret med en såkaldt over streatcher, det betyder at vores elastikker aldrig bliver overbelastet.

Årligt bliver Bungyjump Copenhagen godkendt af Force Instituttet til at udføre Bungyjump.

 

Find os

Map

Kontakt

  • Bungyjump Copenhagen
    Refshalevej v. 325
    1432 København K
    v/ Halvandet
  • (+45) 5071 0072(Mellem 10.00 - 16.00)